2 x 25 års jubilæum ved Primo Danmark A/S

2 x 25 års jubilæum ved Primo Danmark A/S

14-03-2023, 09:38

Forfatter: Tistrup Mediehus - Pia

Daniel Nielsen bor i Tistrup

Daniel startede i 1998 som pakkedreng i det nuværende Concept-afd. Efter et par år som pakkedreng blev han opfordret til at gå i lære, og tage uddannelsen som Plastmager. Daniel tog imod muligheden og blev i 2004 udlært Plastmager.

I læretiden prøvende Daniel kræfter i både standard, special og vinduesafdelingen. Efter læretiden startede han fast på skiftehold i specialprofiler. I 2022 overgik han til fast aftenhold i samme afdeling. 

Daniel har gennem årene opbygget en stor viden om extrudering af særligt profiler til transportindustrien, derudover er han pligtopfyldende og meget vellidt blandt kollegaerne, som han altid giver en hjælpende hånd, når der behov for det.

I fritiden er Daniel et kendt ansigt i det lokale motionscenter, som han helst besøger 7 dage om ugen. Derudover bruger han som nybagt husejer i Tistrup, tid på både hus og have.

Primo Danmark ønsker Daniel stort tillykke med det flotte jubilæum og siger tak for de første 25 år. Vi ser frem til et forsat godt samarbejde i årene fremover. 


Jørn Bæk Jensen bor i Tarm

Jørn startede i afdelingen med ekstrudering af hårde profiler, som efterfølgende blev svejst sammen til frysebokse. Jørn var udannet som mekaniker, og derved havde han en rigtig god teknisk baggrund til jobbet.

Jørn startede på natholdet, men fik også prøvet både skiftehold og fast aften i løbet af det første år. Herefter fandt han ud af, at natholdet var det der fungerede bedst for ham og her er han også at finde i dag.

Afdelingen er i dag blevet udviklet, og kører mange forskellige typer profiler. Dertil hørende inline bearbejdning, og robotbetjente maskiner.

Vi kender Jørn som en dygtig og pligtopfyldende kollega, som ikke er bange for nye udfordringer. Ligeledes er Jørn meget omhyggelig med sit arbejde, og sætter en stor ære i at tingene er i orden.  Jørn er ligeledes meget afholdt, og vellidt af sine kollegaer, og med hans store erfaring i ekstrudering, nyder han naturligvis stor respekt fra både kolleger og ledelsen. 

I fritiden er det campingvognen og turene rund i det Danske, der trækker.

Ellers er det familien, huset og haven i Tarm, han nyder. Ikke at forglemme, tiden i Hjemmeværnet hvor han i de sidste 31 år, har været medlem, og de sidste snart 30 år som befalingsmand.

Primo Danmark A/S ønsker Jørn hjertelig tillykke med Jubilæet, og ser frem til fortsat godt samarbejde, mange år endnu.