25-års jubilæum hos PRIMO Danmark A/S.

25-års jubilæum hos PRIMO Danmark A/S.

26-07-2021, 08:00 - Tistrup

Forfatter: Tistrup Mediehus - Henry

 

 Jacob startede i 1996 som intern salgsassistent, hvor han betjente kundegruppen, der købte svejste tætningsrammer og rammer til køleskabsbranchen. Det beskæftigede han sig med indtil 1999, hvor PRIMO Danmark A/S desværre havde nedgang i ordreindgangen og måtte på daværende tidspunkt opsige medarbejdere. Heldigvis takkede Jacob ja tak til at vende tilbage, da ordresituationen vendte i 2000. Jacob kom tilbage til intern salg, hvor han betjente industrikunder indtil april 2017. Her blev Jacob blev tilbudt at arbejde med masterdata samt planlægning, et job som Jacob i dag fortsat bestrider. Jacob er vellidt af kollegaer, som alle nyder godt af hans store viden omkring PRIMO.

Jacob er gift med Heidi og sammen har de børnene Mathias på 18 år samt Signe på 15 år. De er bosat i Lunde på Jacobs bedsteforældres gård, som de overtog og renoverede fra inders til yderst tilbage til 2004.

Fritiden bruges gerne sammen med familien, huset og haven og Jacob spiller desuden stadig fodbold på Veteranholdet i Blåbjerg.

Vi ønsker Jacob et stort tillykke med det flotte jubilæum og ser frem til et fortsat godt samarbejde i årene fremover.

 PRIMO Danmark A/S

Birthe Poulsen

Supply Chain Manager

 Tistrup Mediehus på vegne af Primo Danmark