25 års-jubilæum på PRIMO Danmark A/S

25 års-jubilæum på PRIMO Danmark A/S

11-09-2021, 08:00 - Tistrup

Forfatter: Tistrup Mediehus - Henry

Fredag den 10. september 2021 kan Svend Aage Pedersen fejre 25 års-jubilæum på PRIMO Danmark A/S.

Svend Aage startede i september 1996 hos Vestplast A/S i Ølgod i et tilsvarende job som han bestrider i dag på PRIMO, dvs. som regrinder. Derudover blandede han farver sammen med materialet til produktionen samt afløste ved pauserne i produktionen.

Svend Aage er oprindeligt kontoruddannet hos Vestjysk Automobillager i Varde tilbage til 1972, hvor han var beskæftiget i bogholderiet, samtidig med at han også passede telefonen og betjente kunder.

Svend Aage aftjente sin værnepligt hos civilforsvaret i 1973, her blev han uddannet brandmand og herefter tilknyttet civilforsvaret i Esbjerg/Varde.

EDB har altid været Svend Aages store interesse – en så stor interesse, at han også tog en uddannelse som EDB-assistent på aftenskole, og interessen for EDB og programmering er stadig et stort hit hos Svend Aage.

Vestplast havde to produktions afsnit, både en extrudering samt en sprøjtestøbning, begge afsnit blev tilbage til 2004 opkøbt af PRIMO Danmark A/S, hvor Svend Aage blev tilbudt at flytte med sprøjtestøbningen til Vejen, hvilket Svend Aage afslog pga. afstanden. Han flyttede derfor med til Tistrup, efter han havde pakket sprøjtestøbnings afdelingen ned.

Svend Aage er vellidt af kollegaer, som alle nyder godt af hans store viden omkring PRIMO.

Svend Aage bor sammen med Beate i en lejlighed med en tilhørende lille have i Esbjerg.

Vi ønsker Svend Aage et stort tillykke med det flotte jubilæum.

Birthe Poulsen, Supply Chain Manager

Tistrup Mediehus på vegne af PRIMO Danmark A/S