30-års Jubilæum på Primo Danmark A/S

30-års Jubilæum på Primo Danmark A/S

15-04-2024, 03:30 - Tistrup

Forfatter: Primo Danmark A/S

Susanne Johansen kan den 18/4 2024 fejre sit 30-års jubilæum på Primo Danmark.

Susanne startede på nathold med ekstrudering af bløde pudetætninger til køleskabe og frysere. Senere fortsatte hun over i svejseafdelingen, med svejsning af samme profiler. Efter ca. 3 år kom Susanne på daghold, hvor hun fortsatte med svejsning af rammer til køleskabsbranchen, samt svejsning og montage af engangspakninger til støbning af informations tavler. Efter 8 år vender Susanne tilbage til natholdet, og efter lidt tid kommer hun tilbage til ekstruderings afdelingen. I 2009 vælger hun at gå i lære som Plastmager, og den 30.10.11 står hun færdig uddannet med et svendebrev i hånden.

Susanne har gennem tiden været tilknyttet flere forskellige afdelinger, og prøvet en del forskelligt. På nuværende tidspunkt kan man sige, at hun er vendt tilbage til rødderne, da hun i dag er tilbage i Ramme blød på natholdet.

Vi kender Susanne som en dygtig og pligtopfyldende kollega, som ikke er bange for nye udfordringer. Samtidig kender vi også Susanne som en meget omhyggelig medarbejder, som sætter en stor ære i at tingene er i orden.

Fritiden bruges bl.a. på børn, børnebørn, hus og have. Ligeledes nyder Susanne at strikke og hækle, samt læse en god bog.

Vi vil gerne fra Primo Danmark A/S, sige dig tusinde tak for indsatsen i de første 30 år, samt ønske dig hjertelig tillykke med dit jubilæum. 

Ole Nim