35 års Jubilæum på Primo Danmark A/S

35 års Jubilæum på Primo Danmark A/S

20-04-2024, 04:00 - Tistrup

Forfatter: Primo Danmark A/S

Onsdag en 24. april 2024 kan Edith Vadgaard Hansen fejre 35-års jubilæum hos Primo Danmark A/S i Tistrup. 

Edith blev oprindelig udlært tøjekspedient. I 1989 blev Edith ansat på det daværende Primo Plast, og har i alle årene arbejdet i vores svejse afdeling. I langt de fleste år har hun været at finde på natholdet, med opgaven at svejse bløde rammer til køle og fryseskabsindustrien. I perioder har Edith også været lånt ud til vores ekstruderings afdelinger, hvor hun også har bidraget godt med hendes store erfaring, hjælpsomhed, og gode indstilling til arbejdet.

For et par år siden valgte Edith dog at gå på ”deltidsefterløn”. Det skal forstås på den måde at hun stadig er på Primo et par dage om ugen, dog nu på dag/aften. 

Som person og medarbejder er Edith meget ihærdig, kvalitetsbevidst, og ikke mindst omhyggeligt med sit arbejde. Ligeledes kendetegnes hun ved hendes gode humør, og lune. Edith er en meget afholdt og respekteret medarbejder, både blandt kollegaerne og af ledelsen på Primo Danmark. 

Fritiden bruges gerne på familien, mand, børn og børnebørn. Huset og haven er velplejet, og skal nogle have en hjælpende hånd, stiller hun (de) gerne op. En udlands rejse i ny og næ, er ikke af vejen, ligesom de gerne tager på forskelle musikfestivaler, nævnes kan bl.a. Skagen og Tønder. 

Vi vil fra Primo Danmark A/S gerne sige 1000 tak for tro tjeneste i 35 år, og så ser vi ser hvor mange flere det bliver til.

 Dagen markeres med en intern reception fredag d. 26/4 2024. 

Ole Nim