Fantastisk sejr til Nordenskov UIF Volley

Fantastisk sejr til Nordenskov UIF Volley

17-01-2016, 05:23

Forfatter: TistrupNews - RSS

Fantastisk sejr til Nordenskov UIF Volley

 

Nordenskov UIF Volley i 2 division spillede topopgør mod Skovbakken i Helle Hallen lørdag den 16/1.

En dødspændende og lige kamp, hvor Nordenskov UIF sled sig til en 3-2 sejr.

 

I første sæt lagde Nordenskov rigtig godt ud og dominerede hele sættet og vandt så stort som 25-16. Det så ud til at gå let, men i andet sæt gik det lige modsat. Nordenskov UIF gik ned i tempo og Skovbakken kom ind i kampen og tog føringen. Nervøsiteten begyndte at sprede sig hos et par spillere fra Nordenskov og samtidig begyndte holdet at brænde for alt mange serv. Sættet blev tabt 16-25.

I 3. sæt fortsatte mængden af brændte serv fra Nordenskov UIF, men der kom igen mere tempo i spillet, dog ikke nok til at vinde sættet. Resultatet blev 21-25 til Skovbakken. Pludselig blev 4. sæt afgørende og her stemplede Nordenskov UIF 100 % ind igen med en god fight og en række gode smash fra især Oliver Tranberg, Chris Van Vuuren og Troels Poulsen. Sættet blev vundet 25-19.

5. og sidste sæt blev meget intens, selvom Nordenskov trak hurtig fra og kom foran 8-4. Det blev dog hurtig smidt væk på grund af et par dårlige modtagninger og så stod der pludselig 9-9, men spillet blev heldigvis vendt igen og Nordenskov vandt sættet 15-10.

Jublen ville inden ende tage, da sejren var i hus - godt bakket op af et talstærkt publikum.

Sejren betyder, at Nordenskov fortsat er ubesejret og 6 point foran rækkens nr. 2 Skovbakken, som dog har spillet 1 kamp mindre.