Fem nye anmeldelser om indbrud i varebiler i Varde Kommune

Fem nye anmeldelser om indbrud i varebiler i Varde Kommune

13-02-2024, 08:37 - Dinenyheder

Forfatter: Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog mandag morgen fem nogenlunde enslydende anmeldelser fra Outrup- og Nr. Nebel-området. Fem varebiler er i løbet af weekenden blevet klippet op og ukendte gerningspersoner har stjålet elværktøj fra bilerne. 

De fem forhold efterforskes nu af Syd- og Sønderjyllands Politi: 

”Det er dyrt og til stor gene for virksomhederne, så vi vil have gerningspersonerne stoppet og stillet til ansvar. Alle borgere må meget gerne ringe til politiet på telefon 1-1-4, hvis man oplever mistænkelige episoder ved parkerede varebiler. Det kan fx være ukendte personer, der færdes i ens område, biler der kører langsomt rundt i nabolaget eller indkvarteringer i sommerhusområder, som stikker ud. Tag også meget gerne fotos af mistænkelige personer og køretøjer. Vi vil sætte stor pris på hjælpen,” siger politikommissær Kent Brynilsen fra Syd- og Sønderjyllands Politi. 

Han opfordrer også borgere til at tjekke deres videoovervågning og kontakte politiet på telefon 1-1-4, hvis der forekommer noget mistænkeligt. 

”Vi tager situationen alvorligt og er i fuld gang med at efterforske i sagerne. Samtidig med efterforskningen har vi kontakt med de lokale virksomheder og håndværkere, så de får mulighed for at forebygge indbrud bedst muligt,” siger politikommissær Kent Brynilsen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

 

Politiets forebyggende råd

Fjern værdifuldt værktøj fra bilen ved fyraften

Parker så det ikke er muligt at åbne side- eller bagdøre

Parker så tyven ikke kan arbejde i skjul

Afblænd ruder, så det ikke er muligt at se ind i varerummet

Marker værktøj med synlig og/eller usynlig mærkning

Installer GPS-trackere i dyrt udstyr

Monter sikringsskabe i varerummet

Monter ekstra låse på side– og bagdøre

Installer alarm med rumføler i varerummet

Skilt tydeligt med de sikringstiltag du har gjort