Fodbolden ruller endelig igen i HTS

Fodbolden ruller endelig igen i HTS

21-08-2021, 01:36 - Tistrup

Forfatter: Tistrup Mediehus - Henry

SE HER - SE HER - SE HER

Fodbolden ruller endelig igen i HTS og alle vores planlagte hold er i fuld gang med at indøve seje driblinger og finter til den helt store guldmedalje.

 

Men nu er det heldigvis sådan, at vi altid har plads til flere spillere i HTS og det er helt nede fra de yngste “Små fødder” og op til vores ungdomshold U12/13 piger og U13/14 drenge.

Så har du et barn, som har snakket om at prøve til fodbold, så er muligheden lige her. Vi har gratis prøvetræninger på alle hold frem til d. 1. September og her er ganske enkelt plads til alle, uøvede som øvede.

 

Vi har et rigtig værdifuldt og givende samarbejde på tværs af fodboldklubberne i Horne, Tistrup og Sig (HTS) og det starter helt nede fra de yngste og op til ungdomsholdene.

Sammenholdet på tværs, såvel hos spillerne som hos forældrene på sidelinjen, er en kæmpe styrke. Ikke bare på fodboldbanen, men også i fritiden, for vi ved faktisk, at mange nye venskaber opstår.

Vi vil glæde os til at se nye fodboldspillere her i HTS. Har du spørgsmål eller tvivl, er du meget velkommen til at kontakte Malene Baun på mobil 27829257

 

Sportslige hilsner

HTS

Horne Boldklub

Tistrup Boldklub

Sig Boldklub