Forsamlingshus Version 2.0 er startet op

Forsamlingshus Version 2.0 er startet op

06-06-2022, 10:41 - Tistrup

Forfatter: Tistrup Mediehus - Henry

Forsamlingshus Version 2.0 er startet op

Som man kan se på siden her, er opdateringen af forsamlingshuset endelig i gang - . I Hodde-Tistrup Hallens bestyrelse, glæder vi os helt vildt til at vise resultatet frem.
Inden da er der masser af arbejde som skal laves. En række frivillige er i gang, sammen med håndværkerne som det ses her på siden.
Men der kommer meget mere arbejde, som vi meget gerne vil finde hænder til i Hodde-Tistrup området. Det behøver ikke at være  fast arbejde i flere uger, men en dag eller 2, nogle timer en eftermiddag eller weekend, er også super godt. Bare det at holde de frivillige med mad og drikke er en vigtig lille opgave, men der kommer oprydning, gravearbejde, male, gå til hånde og meget andet som vi forhåbentlig kan udføre selv, og dermed sikre at vi kommer 100 % i mål med projektet og lidt til 
Masser af gode fonde har spyttet i kassen (Mere om det senere) men det er stadig baseret på frivilligt arbejde også.
Torben Haahr koordinerer alle de frivillige med håndværkerne og kan du/i give en hånd, må i meget gerne sende en besked til Torben og indikere at i er klar. Så skal han nok række ud i takt med at projektet udvikler sig.
Ingen indsats er for lille 
Torben træffes på
Messenger
Telefon 20226862
Og i øvrigt er i altid velkommen til at kigge ind når man ser der arbejdes - det er områdets projekt og til gavn for Hodde-Tistrup Hallens fremtid.
Bestyrelsen