i maleriets tegn

i maleriets tegn

23-07-2021, 09:17 - Tistrup

Forfatter: Tistrup Mediehus - Henry

Artists Talk KS 21 – i maleriets tegn

Vi gentager succesen fra 27. juni med endnu et Artists Talk-arrangement i forbindelse med Kunstnernes Sommerudstilling 2021.

Der var stor tilslutning til sommerens første arrangement, og det gjaldt både for kunstnere og almindeligt kunstinteresserede gæster. Mange af årets KS-kunstnere ville gerne fortælle om deres værker og virke i øvrigt, men af hensyn til arrangementets længde måtte vi sætte en begrænsning på seks kunstnere. Og da vi stadig skal tage hensyn til corona-situationen, måtte vi også begrænse antallet af gæster. Men søndag d. 1. august kl. 14har endnu seks kunstnere og JANUS’ gæster mulighed for at møde hinanden og udveksle synspunkter på kunsten i almindelighed og i særdeleshed på KS-kunsten.

De deltagende kunstnere er:

Christian Daugaard, Connie Anette Norholt, Dina Schifter Pedersen, Valdemar Stokholm, Hanne Schmidt og Morten Tropp.

Man kan som vanligt møde kunst i alle genrer og materialer på KS, men det er, som om maleriet har fået en renæssance. I hvert fald er der særligt mange virkelig gode og stærke malerier med på KS 21. Det afspejler sig også i Artists Talk-arrangementet d. 1. august, hvor kun én af kunstnerne ikke er maler: Dina Schifter Pedersen arbejder med keramik.     

 

KS 21 kan ses til og med 8. august.

Åbningstider: tirsdag – søndag kl. 11-16, mandag lukket

 Med sommerhilsener på vegne af JANUS

 / Anne Grethe Sværke