Inger Lindblad, 30 års jubilæum på Primo Danmark A/S

Inger Lindblad, 30 års jubilæum på Primo Danmark A/S

08-10-2020, 10:47

Forfatter: Tistrup Mediehus - Henry

Inger Lindblad, 30 års jubilæum på Primo Danmark A/S

 Inger Frahm Lindblad kan den 8-10-20 fejre sit 30 års jubilæum på Primo Danmark A/S i Tistrup.

 Inger har i alle årene været ansat i Ramme og efterbearbejdnings afdelingen. Som navnet antyder, har det med svejsning af tætninger og karme til køleskabsbranchen at gøre. Inger står for konfektionsafdelingen, der laver special savning, bukning, udstansninger og eksempelvis limning af profiler, kort sagt, alt det der ikke kan gøres inline.

 Vi kender Inger som en yders kompetent medarbejder, der med sit snilde og gode overblik, får tingene til at glide. Inger er meget omhyggeligt med sit arbejde og sætter stor ære i at tingene er i orden. Inger er yderst vellidt af sine kollegaer, og med hendes rolige gemyt og gode humør, nyder hun stor respekt af både kollegaerne og ledelsen på Primo.

 Inger har igennem sin lange tid på Primo haft en ekstra tillidspost, som medlem af personaleforeningen ”Gnisten”  hvor med sin stor flid ikke har været bange for at give en hånd med,

til de angementer som de afholder. Yderligere er hun en af tovholderne, i afdelingens egen sommerfest afslutning, som der ses frem til hvert år.

 I fritiden, er det bl.a. hus, have, mand, børn og børnebørn der optager Inger. Cykle en tur gør hun ligeledes gerne, ikke mindst efter de er flyttet til Tistrup, hvor de tidligere boede i Horne, og hun dagligt cyklede på arbejde. Strikketøjet findes ligeledes gerne frem når tid er, samt en svingom i den lokale Folkedanserforening. Udenlands rejser, i forbindelse med husbondens kundebesøg, gøres også gerne. Således har det foreløbigt bragt dem til Norge, Irland, Scotland, Italien og til Sydafrika, og på denne måde får en masse nye bekendtskaber.

 Vi vil gerne fra Primo Danmark A/S, sige dig tusinde tak for indsatsen i de første 30 år, og vi håber selvfølgelig på flere år endnu.

 Herfra skal der lyde et STORT, hjertelig tillykke med jubilæet.

 Med venlig hilsen

Ole Nim