Læserbrev: Børnehave eller er der voksne til stede

Læserbrev: Børnehave eller er der voksne til stede

18-10-2021, 09:31 - Dinenyheder

Forfatter: Tistrup Mediehus - Pia

Conny M. Knigge
Nymindegabvej 211
6855 Outrup

Tlf. 53 51 25 10

Jeg hører ofte at politikerne ikke lytter til borgerne, at de ikke ved hvad der foregår i samfundet.
Men hvornår har du sidst deltaget i et valgmøde? I valgkampen afholdes der løbende møder, med et panel bestående af en gruppe engagerede kandidater fra partierne.
Demokrati betyder folkestyre, at befolkningen kan få indflydelse på hvordan politikken skal føres. 
Og formålet med valgmøderne er jo netop at det er her, vælgerne kan møde kandidaterne og har mulighed for at stille de spørgsmål de har lyst til. Her kan du som vælger sige din mening til politikerne, om de ting der betyder noget i din hverdag.

Jeg har gennem årene siddet både som tilhører og i panelet hvor jeg har set at det stort set er de samme personer der kommer møde efter møde. Det er så uinspirerende og dræbende for den demokratiske proces.

Jeg ser jævnligt kommentarer om hverdagsfjerne politikere og Folketinget som Danmarks største børnehave. Jamen hallo, vi har jo selv stemt dem ind uanset om man valgte at bruge sin stemmeret eller ej.

Indtil valget er der masser af muligheder for at deltage i valgmøder rundt omkring i kommunen med alverdens forskellige temaer. 

Vi der stiller op ønsker jo alle at arbejde for fællesskabet så vi kan få en god og spændende kommune og her har vi brug for de interesserede og engagerede vælgere til vise os vejen.

For resten bydes der ofte på en kop kaffe og brød.