1. marts kan Helge Nørgaard fejre 35 års jubilæum hos Primo Danmark.

1. marts kan Helge Nørgaard fejre 35 års jubilæum hos Primo Danmark.

23-02-2022, 10:00 - Tistrup

Forfatter: Tistrup Mediehus - Pia

Tirsdag d. 1. marts kan Helge Nørgaard fejre 35 års jubilæum som konstruktør hos Primo Danmark. 

Helge er oprindelig udlært smed hos Gaarde Smede og Maskinforretning og efterfølgende afsluttede han uddannelsen som maskinteknikker i Esbjerg. 

Helge blev ansat hos Primo Danmark i værktøjsafdelingen. Han startede i en tid hvor der for alvor blev investeret i ny teknologi som cad/cam og styrede maskiner. Han startede som programmør og operatør på de første trådgnistere. Samtidig dygtiggjorde han sig inden for værktøjskonstruktion omkring ekstruderingsværktøjer. Helge har gennem hele sin ansættelse været med til at præge udviklingen i værktøjsafdelingen. 

Helge har altid sat en stor ære i at deltage i indkøring af værktøjer, som han har været med til at designe. Han er højt respekteret for sit arbejde og går med stort engagement ind i opgaverne, uanset om de er store eller små. Helge har via sit arbejde kontakt med alle afdelinger i Primo og her er han kendt som en kompetent konstruktør og ikke mindst en god kollega. 

I marts 2020 overgik værktøjsafdeling til at blive en global afdeling for alle Primo selskaber, nu kaldet IPT – Inter Primo Tools. Her værdsættes hans knowhow også højt globalt. 

Privat vægter Helge sin familie og venner højt. Han følger meget med i hans 2 døtres uddannelse og liv i København. 

I fritiden spilles der bl.a. badminton med vennerne, samt løb, svømning og cykling. Weekenderne nydes ofte i sommerhuset i Hemmet og om sommeren går turen sydpå med campingvognen. 

Dagen markers med en reception på Primo for familie og kollegaer.

Vi ønsker Helge hjerteligt tillykke med jubilæet. 

Primo Danmark

Thomas Werkhoven