B&B i god drift

B&B i god drift

11-02-2022, 10:19 - Tistrup

Forfatter: Tistrup Mediehus - Henry

Dave fra Holland overtager B&B i Tistrup

B&B: Hollandske Dave Lambrechts realiserer sin drøm om at drive bed and breakfast i landlige omgivelser på Snorupvej lidt udenfor Tistrup.

Tistrup: Der er masser af kvadratmeter beboelse og udbygninger på de fire hektar jord, og det er præcis, hvad Dave Lambrechts søgte, da han efter en skilsmisse måtte opgive den bed and breakfast, han og hustruen havde drevet i Amsterdam siden 2013.

- Drømmen om mange kvadratmeter og masser af jord er urealistisk i Holland, og derfor søgte jeg mod Danmark. Jeg fik kontakt til en mægler, der i mange år har hjulpet hollandske landmænd med at finde landejendomme i Danmark. Her på Snorupvej fandt jeg, hvad jeg søgte, og her var der ovenikøbet allerede etableret bed and breakfast, som er i fin drift.

Ivrig motorcyklist

Dave besøgte området i sommeren 2021, købte ejendommen og flyttede ind i december.

- Jeg kørte fra Amsterdam til Tistrup på min motocykel. Det var fem graders frost, så jeg måtte standse hver time ved en tankstation for at få varmen, fortæller Dave, der er vild med at køre offroad.

B&B i god drift

- Allerede i julen havde jeg godt med gæster - primært folk på juleferie og på besøg hos venner og familie i området. Lige efter jul kom udstastionerede håndværkere og forretningsfolk.

Så selv i lavsæsonen er der gæster i de otte værelser - fire dobbeltværelser og fire famlieværelser. Derfor har Dave en tro på, at det nok skal blive en fornuftig forretning.

- Det at drive bed and breakfast passer fint med mit freelancejob som programmør. Jeg arbejder for en stor hollandsk virksomhed og har gjort det i flere år ved siden af min bed and breakfast i Amsterdam.

Plads til hesten

Et tredje ben i forretningen er de 12 hestebokse, ridehallen og den udendørs ridebane. Lige nu er fem heste opstaldet, men Dave håber på flere kunder i butikken, ligesom han kan tilbyde bed and breakfastgæsterne husly for deres heste også.

- Der er dog en del omkostninger ved at have heste opstaldet, så det er ikke herfra, jeg skal sikre min indtægt, griner Dave, der måske selv vil købe hest og begynde at ride, når tiden tillader det.

Masser af idéer

Det kan dog vare lidt, for Dave har mange planer med sin bed and breakfast.

- Det fungerer, som det er nu, men der er plads til forbedringer, og idéer har jeg mange af, slutter Dave Lambrechts.