Kim fejrer 25 år sammen med Letbek

Kim fejrer 25 år sammen med Letbek

14-03-2022, 09:42 - Tistrup

Forfatter: Tistrup Mediehus - Pia

I et kvart århundrede har 60-årige Kim Hansen været en fast del af plastvirksomheden Letbek A/S. På torsdag den 17. marts er det præcis 25 år siden han startede i produktionen i Tistrup.
Den 17. marts 1997 blev Kim Hansen ansat på Letbæk Plast, som virksomheden hed dengang. Han blev ansat af Letbeks grundlægger, Svend Thøstesen, og Kim blev dengang, ligesom i dag, en del af genbrugsafdelingen. Med en titel som knusermand sørgede han for at kværne det plastmateriale, der kom ind til genanvendelse, så det kunne indgå i fremstillingen af nye produkter. Foruden det var han også afløser som chauffør.
Et år efter sin ansættelse blev Kim fast chauffør, og det var hans job frem til 2004.
Under den tidligere direktør Helle Spickler, som på daværende tidspunkt var værkfører, fik Kim herefter ansvaret for indgående og udgående varer til og fra fabrikken, samt for planlægning og produktion af rør, bånd og plader i ekstruderingsafdelingen.
Siden 2014 har Kim haft ansvaret for Lager og Logistik, samt for indgående og udgående varer til og fra fabrikken samt genbrugsafdelingen.
Det er ikke kun Kim, der har været omkring en masse forskelligt i løbet af de 25 år. Han synes, at der er sket en masse på Letbek.
- Der er sket mange tilpasninger, alt efter hvilke kunder vi har leveret til igennem årene - og maskinerne er flyttet mange gange. I starten lavede vi mange rør og slanger, så kom sprøjtestøb til, og i dag laver Letbek også mange profiler - og næsten alt sammen i genbrugsplast, konstaterer ugens jubilar.
I dag kan Kim se tilbage på at have arbejdet under hele tre forskellige direktører på Letbek.
- Og så kommer jeg endda rigtig godt ud af det med alle, smiler han.
Nuværende direktør, Michael Bayer Thomsen, sætter da også stor pris på at have en så loyal medarbejder i virksomheden – og en medarbejder med en enorm erfaring, der kommer til gavn hver eneste dag.
- Jeg nyder at arbejde sammen med Kim – som altid er klar til at yde en ekstra indsats. Kim er i høj grad bannerfører for vores værdier og går altid forrest – samtidigt kan man altid regne med en åben og ærlig dialog med Kim. Jeg ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde mange år endnu, siger Michael.
Og måske skulle man tro, at det godt kunne blive lidt trivielt efter så mange år. Men ikke for Kim.
- Jeg glæder sig stadig dagligt til at komme på arbejde. Letbek har altid været en god og dejlig arbejdsplads, og jeg har nydt at komme her alle årene. Her er medarbejderne altid blevet behandlet godt.
Kim er født i Lyne, men har boet mange år i Tistrup. De seneste fire-fem år har han og Lisa dog boet i Donslund hvor Lisa stammer fra.


Jubilæet markeres med en reception hos Letbek fredag den 18. marts fra kl. 12.30