Ølgod Pensionistforening - Juletur

Ølgod Pensionistforening - Juletur

25-09-2019, 01:21 - Ølgod Pensionistforening

Forfatter: News

Afgang fra Torvet Ølgod kl. 08:00 

Vi kører til Lillebæltsbroen og videre ned gennem det smukke fynske landskab undervejs nyder vi kaffen og et rundstykke i bussen. 

Vi kører til Øbjerggaard, hvor Carsten (værten) vil tage med som guide og give os en lille rundtur i området. Her kommer vi blandt andet forbi Dreslette Kirke og Hagenskov Slot, måske med et lille stop ved Dreslette kirke. 

Bagefter kører vi tilbage til Øbjerggaard hvor vi skal nyde en 2-retters middagsmenu. 

Efter middagen fortsætter vi til julemarked på Egeskov Slot

Kom og oplev julestemning i eventyrlige omgivelser på Egeskov. I mere end 100 markedsboder finder du inspiration til julen og kan købe alt fra delikatesser til dekorationer og nisser.

Mellem veteranbiler og flyvemaskiner kan markedets gæster gøre en god handel. På Egeskov Julemarked oser det af stemning, når du ved de mange markedsboder kan lade dig inspirere af alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser og juledekorationer, som giver inspiration til julen og gavekøb. Her er både varer fra kendte varemærker og private kunsthåndværkere, der tilbyder deres unikaprodukter.

Markedets gæster vil opleve Egeskov hyggeligt pyntet inde og ude, så omgivelserne indbyder følelsen af julestemning. Faktisk er der over en kilometer guirlander, der leder vejen gennem de forskellige bygninger. 

På vejen hjem nyder vi en kop kaffe med hjemmebag i bussen. 

Forventet hjemkomst ca. kl. 18:30. 

Pris: kr. 495,- ved min 42 personer.

Prisen dækker: buskørsel, kaffe og rundstykke, guide og middagsmad, entre på Egeskov og kaffe/hjemmebag på vej hjem i bussen.

SIDSTE TILMELDING FREDAG D. 15 NOVEMBER TIL.

BENT 20 65 32 63 ELLER HANS 61 39 90 52