Parkeringskontrollen overdrages til P-Nord i Varde kommune..

Parkeringskontrollen overdrages til P-Nord i Varde kommune..

08-09-2014, 06:20 - Sig

Forfatter: News

Parkeringskontrol Nord (P-Nord) overtager fra midten af september parkeringskontrollen i Varde Kommune.  

 

Varde Kommune har indgået en aftale med P-Nord om overdragelse af parkeringskontrollen i Varde Kommune. Aftalen træder med Rigspolitiets tilladelse i kraft fra og med mandag den 15. september 2014.

 

Skærpet kontrol

Hidtil har én parkeringskontrollør skulle dække såvel Esbjerg, Fanø og Varde Kommune. Med P-Nords overtagelse af parkeringskontrollen vil der kunne sættes flere ressourcer ind på at sikre ordnede parkeringsforhold i Varde Kommune til gavn for både færdselssikkerheden og trafikafviklingen.

 

”Vi forventer, at aftalen med P-Nord kan sikre en passende cirkulation på parkeringspladserne til gavn for alle”, siger Preben Friis-Hauge formand for udvalget for Plan og Teknik.

 

Blød opstart

Aftalen betyder, at P-Nord på vegne af Varde Kommune varetager den fysiske kontrol på gaderne i henhold til færdselsloven samt den administrative behandling af udsendte afgifter.

 

”Bilisterne vil i den første uge indtil den 21. september alene blive vejledt omkring parkeringsbestemmelserne. Det vil sige, at bilisterne slipper med en løftet pegefinger. Fra mandag den 22. september skal der betales ved overtrædelse af parkeringsbestemmelserne præcis som i alle andre kommuner”, slutter Preben Friis-Hauge formand for udvalget for Plan og Teknik.

Bliv ven med Nyt fra hele Varde Kommune - fra hede til hav på Facebook, og få vores tophistorier på din væg. Klik på linket https://www.facebook.com/pages/Nyt-fra-hele-Varde-Kommune-fra-hede-til-hav/432346533508430