Politi søger vidner til overgreb i Ølgod

Politi søger vidner til overgreb i Ølgod

12-10-2022, 03:53 - Ølgod

Forfatter: Tistrup Mediehus - Pia

Kilde: Syd- og sønderjyllands Politi

Vidner og videoovervågning har gjort politiet opmærksom på flere drenge, som man gerne vil tale med

 

Syd- og Sønderjyllands Politi vil gerne i kontakt med flere drenge, der har været i området omkring legepladsen ved SFO´en Lærkely i Ølgod søndag eftermiddag den 28. august 2022, hvor en dreng blev udsat for et seksuelt overgreb af to ældre drenge.

”Vi efterforsker fortsat sagen og efter at have afhørt en del personer og gennemset en stor mængde video, har vi nu behov for at komme i kontakt med flere vidner, der kan hjælpe os videre med sagen," siger vicepolitiinspektør Kent Brynilsen.

I forbindelse med efterforskningen har vidner i sagen oplyst, at de har set fire-fem drenge på legepladsen ved Lærkely fra klokken 14 til klokken 15.15 søndag den 28. august. Disse drenge vil politiet gerne i kontakt med, da de kan have set noget i relation til sagen. Tre af drengene blev beskrevet som:

- 10-12 år med lys hud og mørkt hår, der kørte på en hvid/sølvfarvet cykel

- 12-14 år med rødt krøllet hår og et løbehjul

- 8-10 år, omkring 150 cm høj, spinkel med mørkt hår og en cykel

De to sidstnævnte drenge tog hjem, da det begyndte at tordne. 

Derudover vil politiet gerne i kontakt med to drenge, der også kan have set noget i relation til sagen. De gik ad Forsomho Kirkevej i nordlig retning umiddelbart nord for Børnehaven Skovbrynet mellem klokken 15 og 18 samme dag. Forinden havde de været på legepladsen ved Lærkely. 

Den ene dreng beskrives som 15-16 år gammel, omkring 170 cm høj med mørkt hår, lys hud og iført shorts. Den anden dreng beskrives som cirka 11 år og omkring 145 cm høj, med mørkt hår, mørke øjne og lys hud. Han havde sorte shorts og en sort trøje på. Trøjen havde muligvis hvid skrift foran og drengen havde et løbehjul med.

Endelig vil politiet gerne tale med en dreng, der bliver beskrevet som en ukrainsk dreng, der muligvis havde en rød trøje på og som i løbet af weekenden har leget med den forurettede dreng på legepladsen ved SFO'en. 

Mener du at vide, hvem vidnerne er eller har du andre oplysninger om sagen, så ring til politiet på 1-1-4.