Program for FTF Tistrup 2022/2023

Program for FTF Tistrup 2022/2023

29-07-2022, 10:18 - FTF Tistrup

Forfatter: Tistrup Mediehus - Pia

Kære deltagere i aftenskolen.
Jeg vil gerne byde jer alle velkommen til den nye sæson 2022-2023. Aftenskolerne i Horne, Thorstrup og Tistrup har i løbet af foråret 2022 skiftet aftenskoleleder, da Henriette Nielsen ønskede af stoppe. Det er nu min opgave at føre os godt videre og bygge på Henriettes fan-tastiske arbejde.
Som aftenskoleleder servicerer jeg bestyrelserne for Familie og Fritid i Horne (F&F), Familie og Samfund i Sig/Thorstrup samt Familie, Trivsel og Fritid i Tistrup (FTF).
Vi har et par nyheder i år: Kortspillet L`hombre starter i september, og vi tilbyder møbelpol-string i efteråret 2022 og keramik i foråret 2023 samt flere nye sy-kurser. Har du gode ideer eller ønsker til aktiviteter, er du altid velkommen til at kontakte mig.
I løbet af året annoncerer Aftenskolerne i de lokale blade: Sognebladet i Sig/Thorstrup og Horneposten i Horne. Vi reklamerer for aktiviteterne på face book, hjemmesider og på mail til medlemmerne. Der er mange sendeflader i vore byer, så vi bruger alle kneb for at gøre os synlige: Opslag, plancher, plakater, skærme……Og dette program.
Jeg håber på en vellykket sæson og vil gøre mit bedste for, at du føler dig velkommen og får en god oplevelse i Aftenskolen.
Mange hilsner Helle Barslund Brun
Aftenskoleleder
mail@hellebrun.dk telefon 29 25 81

Læs hele programmet her