Radio- og TV-gården sælger varm luft

Radio- og TV-gården sælger varm luft

02-11-2020, 09:09

Forfatter: Tistrup Mediehus - Henry

Radio- og TV-gården sælger varm luft

Interessen for at skifte varmekilde er stor. Luft-til-luft varmepumper er billigere og bedre end nogensinde og besparelsen er stor i forhold til olie, naturgas og elvarme. Det ved de alt om hos Radio- og TV-gården.

 Tistrup: Radio- og TV-gården puster ud efter et godt fødselsdagssalg, hvor blandt andet varmepumper har haft kundernes interesse. erstatter gammelkendte varmekilder.

Det har aldrig været mere fordelagtigt at anvende varmepumper. De er faldet i pris og vokset i kapacitet – begge dele har gjort det til en god forretning at skifte varmekilde, ligesom det er er en god idé i forbindelse med nybyggeri, fortæller Torben fra Radio- og TV-gården.

Det er udelukkende luft-til-luft varmepumper, de sælger hos Radio- og TV-gården. Hvis man er ude efter Luft-til-vand pumper, som staten netop nu giver tilskud til, må man gå til sin VVS-forretning.

-          Ellers har vi haft et fornuftigt salg – kunderne er altid klar, når vi har gode tilbud.

Torben fortæller, at de næste tilbud er klar om en tre ugers tid.

-          Så varmer vi op til Black Friday, og der er som altid gode tilbud hos os.

I uge 44 har Radio- og TV-gården sammen med Bruhn, Dagli’Brugsen samt Guld og Sølv hele 30 gavekort af 500 kroner på spil. Ved at handle for mere end 300 kroner, deltager kunden i lodtrækningen.