Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod indleder nyt samarbejde med SFO ved Ølgod Skole

Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod indleder nyt samarbejde med SFO ved Ølgod Skole

05-05-2016, 09:15

Forfatter: TistrupNews - RSS

Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod indleder nyt samarbejde med SFO ved Ølgod Skole.

 

Tirsdag den 3.maj var 45 SFO-børn og 4 pædagoger til deres første introduktion til golfspillet.

 

Parkeringspladsen ved træningsanlægget var denne dag fyldt op med cykler. Helt nøjagtigt 41 små cykler stod på rad og række. De 45 børn cyklede eller gik nemlig de 3 km fra SFOen ud til golfklubben sammen med pædagogerne.

 

Klubbens professionelle træner, Danny Sejer, viste og forklarede det vigtigste omkring golfslag og sikkerhed. Efter at have set Danny slå et par fine slag, var børnene selv friske på at gå i gang.

 

I løbet af denne time blev der hygget, snakket, slået bolde ud og givet fine råd. Børnene var også gode til at komme med positive kommentarer på de andres slag. Der er ingen tvivl om, at der kan komme mange gode golfspillere ud af de 45 SFO-børn, konstaterer formanden for klubbens begynderudvalg, Sinne Rasmussen.

 

Efter en times god aktivitet på golfanlægget, var det tid til at sige farvel og på gensyn. Børnene cyklede eller gik herefter de 3 km tilbage. Alt i alt: en dejlig dag med masser af god motion og frisk luft.

 

Det var en dejlig oplevelse at have besøg af SFO-børnene, siger Sinne Rasmussen. De var meget positive at arbejde med, så i klubben glæder vi os over dette nye samarbejde med SFOen ved Ølgod Skole.

 

Samarbejdets indhold.

 

Golfklubbens samarbejde med SFO består i, at børnene kan gå til golf i deres SFO-tid. Når forældrene (via Tabulex) har informeret SFOen om, at barnet skal til golf, så sørger SFOen for, at barnet kommer af sted.

Det er klubbens professionelle træner, Danny Sejer, der står for træningen.

Klubben stiller jern og træningsbolde til rådighed for børnene.