Skolepatruljerne hyldet med chokolade og surt slik som tak for indsatsen

Skolepatruljerne hyldet med chokolade og surt slik som tak for indsatsen

31-01-2024, 01:23 - Dinenyheder

Forfatter: Kilde: Varde Kommune

Billedtekst: Skolepatruljen på Ølgod Skole fik overrakt chokolade og surt slik af den lokale politibetjent Peder Sandager og Preben Friis-Hauge, formand for Udvalget for Plan og Teknik i Varde Kommune. Foto: Varde Kommune

Den mørke, kolde og våde tid er den allersureste tid at være skolepatrulje. Alligevel står 99 skolepatruljeelever fra syv forskellige skoler i Varde Kommune tidligt op for at sikre, at alle kommer sikkert i skole. Det fortjener et ekstra skulderklap.

Som tak for indsatsen giver Varde Kommune sammen med Rådet for Sikker Trafik og LB-forsikring en kæmpe æske chokolade og surt slik til alle skolepatruljerne i Varde Kommune.

På Ølgod Skole blev skolepatruljen onsdag morgen overrasket med godter til at forsøde tilværelsen den kolde og mørke morgen

Citat

Preben Friis-Hauge, formand for Udvalget for Plan og Teknik i Varde Kommune:

”Det er enormt sejt, at de unge i skolepatruljerne tager dette ansvar på sig. Deres arbejde giver tryghed i den travle morgentrafik, og de møder også op, når det er koldt og regner. Det er vi meget taknemmelige over, og derfor takker vi dem i dag med lidt sødt at sunde sig på i denne sure tid.”

Fakta

Uge 5 er døbt til ”Den Sureste Uge” af Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring, da det er mørkt, koldt og ofte vådt på skolevejen.
Skolepatruljerne har uanset vind og vejr gjort vejene sikre i 75 år, siden ordningen med skolepatruljer så dagens lys i Danmark i 1949.