Socialdemokraterne holdt et 1. maj arrangement i Kolle ved Nr. Nebel

Socialdemokraterne holdt et 1. maj arrangement i Kolle ved Nr. Nebel

02-05-2021, 09:23 - Dinenyheder

Forfatter: Tistrup Mediehus-Pia/Socialdemokraterne

Ikke mindre end Transportminister Benny Engelbrekt, Spidskandidat for regionsrådet i Syddanmark Mette With Hagensen og Borgmesterkandidat i Varde kommune Søren Laulund var dagens taler da Socialdemokraterne holdt et 1. maj arrangement i Kolle ved Nr. Nebel i Varde kommune

Der var mødt godt 40 deltager om som alle var glade for at vi nu kunne mødes udenfor og møde rigtige mennesker uden at de som i lang tid har været digitalt. Det løftede stemningen lidt ekstra ikke alene at det var 1. maj arbejdernes kampdag, men også at der er lyspunkt i Corona restriktionerne. Vi glæder os meget til at vi også kan være sammen med de andre røde partier og ikke mindst fagbevægelsen, men under de forhold vi nu havde er vi rigtig glade

Benny Engelbrecht udtrykte det på den måde: Jeg har været til andre arrangementer i dag hvor grupperne var mindre, men hvor er det dog dejligt at få en mikrofon i hånden igen for at alle kan høre mig, tak for opbakningen og det er helt fantaskist at prøve det igen Tak sagde Transportminister Benny Engelbrecht. Også Mette With Hagensen var glad for at kunne møde rigtige mennesker so, hun udtrykte det, jeg blev så glad, ja nærmest rørt.  da jeg fik denne invitation, fra Socialdemokratiet i varde. Det er så længe siden at jeg har været samlet sådan rigtig uden at alting skal gå på skærmen.

Borgmesterkandidat Søren Laulund der lige ankom fra et andet møde i Varde var glad for opbakningen fra partimedlemmerne og ikke mindst fra alle byrådskandidaterne der var mødt op til at fejre 1. maj. Han fortalte videre at han var stolt af det store hold af byrådskandidater der er på listen for Socialdemokratiet i kommune den nu startede valgkamp.

Der var grillpølser, kaffe og kage, men også den røde Tuborg var der mulighed for at nye i et dejligt 1. maj arrangement.

Musikken blev leveret af Mads Jørgensen 

Yderligere oplysninger

Mette With Hagensen til 31716378

Borgmesterkandidat Søren Laulund 28713413

Benny Engelbrecht tlf 41 85 14 83