Tilmelding til F&E Fodboldskole 2022 er startet

Tilmelding til F&E Fodboldskole 2022 er startet

09-12-2021, 10:42

Forfatter: Tistrup Mediehus - Pia

Den fedeste fodbolduge i sommerferien!

- F&E Fodboldskole 2022 hos HTS FODBOLD i uge 26 
Sommerens helt store fodboldoplevelse. En uge fyldt med masser af fodbold, nye venskaber og mindeværdige fodboldoplevelser. Vi udfordre dig teknisk, taktisk, fysisk og mentalt igennem øvelser som er tilpasset efter dit niveau og alder.
Vi har fokus på at give dig en uforglemmelig fodboldskoleuge og har skruet ekstra op for oplevelserne i 2022 
 Som deltagere på en F&E fodboldskole får du:
Fuld tøjpakke fra Craft Sportswear – F&E Fodboldskole speciel edition t-shirt, shorts & strømper
Drikkedunk & støvlepose
Diplom
 Select bold
5 dages træning, hvor du udfordres mentalt, teknisk, taktisk og fysisk på dit niveau
Sundt & lækker frokost alle dage
Forfriskninger alle 5 dage i form af frugt
Og, en oplevelse som du sent vil glemme med venner og fodbold 
Pris: 995.- inkl. moms ex. gebyr & forsendelse af tøj*
Der tillægges et billetgebyr på 39.- og et forsendelsesgebyr på 35.- for at selve fodboldskoletøjet sendes hjem til din privatadresse inden fodboldskoleugen med DAO365. Fodboldskoletøjet, drikkedunk og støvlepose vil komme til dig 1-2 uger inden fodboldskolestart.
Fodboldskolen er for drenge, og piger fra U6 (årgang 2016) til U14 (årgang 2008). Fodboldskolen er fra mandag til fredag fra kl.9-15 - fredag slutter vi kl.14:00.
Billetsalgsinfo:
Billetsalget starter lørdag d.27 november kl.10:00 og foregår på www.fodboldogevent.dk/fodboldskole. Du vil i købet skulle oplyse spillerinfo samt bestille tøjpakken til dit barn, så hav gerne dit barns tøjstørrelse klar til bestilling.
Fodboldskolens officielle partnere & samarbejdspartnere:
Craft Sportswear, Sport24, BGI Akademiet, Winther Sport & Fritid samt Din Madpartner
Læs meget mere omkring fodboldskolen lige her: www.fodboldogevent.dk/fodboldskole 
 Sæt et kæmpe kryds i kalenderen, og så glæder vi os helt vildt til at se din fodboldstjerne til sommerens helt store fodboldoplevelse i 2022 
-------
 Hvad er en F&E fodboldskole?
 En F&E fodboldskole er ikke bare en normal fodboldskole - det er en fodboldskole med fokus på det hele fodboldmenneske. Vi udfordre alle fodboldstjerner mentalt, teknisk, taktisk og fysisk igennem forskellige fodboldøvelser. Vi synes det er vigtigt at have fokus på det hele fodboldmenneske på en fodboldskole og derfor vil du som deltagere også opleve at din træner har fokus på dig og at der vil være flere trænere pr. spillere, så alle bliver set, hørt og hjulpet.
 Ingen børn er perfekte, og ingen børn er ens, derfor tilpasser vi træningen efter niveau, og alder samt lære spillerne om at det er helt okay at lave fejl, for at blive bedre. Alle ledere, trænere og assistenter er på et inspirationskursus inden fodboldskoleugen, så de alle er klar til at tage imod dig på fodboldskole med de rette værktøjer og er godt forberedt.
Alt i alt er vores fodboldskolekoncept et koncept som giver alle fodboldstjernerne en uforglemmelig oplevelse, og samtidig en fyldt rygsæk med forskellige værktøjer som de kan bruge i egen klub & haven efter fodboldskoleugen 
www.fodboldogevent.dk/fodboldskole
fodboldskole@fodboldogevent.dk