Tyverier fra varebiler på fortsætter – vidne overraskede gerningsmand i Ølgod​

Tyverier fra varebiler på fortsætter – vidne overraskede gerningsmand i Ølgod​

14-12-2023, 10:30 - Dinenyheder

Forfatter: Tistrup Mediehus - Pia

Syd- og Sønderjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at løse en serie af indbrud begået i varebiler. Der er blevet rapporteret adskillige tilfælde af tyveri fra varebiler i løbet af de seneste uger, hvor yderligere tre tilfælde fandt sted natten til onsdag den 13. december. Disse hændelser blev anmeldt fra Ølgod, nærmere bestemt fra Solvænget, Vangsgade og Agersnapvej.

En af anmeldelserne kom fra Solvænget, hvor anmelderen kl. 02.11 opdagede en gerningsmand i færd med at stjæle fra en parkeret varebil. Gerningsmanden flygtede fra stedet og beskrives som en mand på 20-25 år, omkring 180 cm høj, almindelig af bygning og iført enten sort eller mørkt tøj med en hætte trukket over hovedet.

Politikommissær Kent Brynilsen beder nu offentligheden om hjælp:

"Bor man i området eller har en virksomhed med overvågningskameraer, så opfordrer vi til at tjekke optagelserne fra aftenen og natten til onsdag. Måske er der noget mistænkeligt, som kan hjælpe os med denne sag," siger han.

Dette kan inkludere situationer, hvor ukendte køretøjer dukker op i ens indkørsel om aftenen eller natten uden forventede besøg. Det kan også være, hvis personer uden forbindelse til ens ejendom pludselig optræder på overvågningskameraerne. Det er også værd at bemærke personer eller køretøjer, der synes at forsøge at undgå eller skjule sig for kameraerne.

Morten Alslev opfordrer desuden til, at man som borger tager billeder med sin mobiltelefon, hvis man observerer noget mistænkeligt, så politiet har flere spor at arbejde ud fra.