Varde Kommune ønsker en glædelig jul og et godt nytår

Varde Kommune ønsker en glædelig jul og et godt nytår

11-12-2014, 07:01

Forfatter: News

2014 har været endnu et spændende år i Varde Kommune, kulminerende med vedtagelsen
af kommunens nye vision her i november måned.


Visionen er blevet til på baggrund af en grundig proces, der har kastet lys over det DNA, som borgerne i Varde Kommune har, ligesom kommunens grundlæggende styrker også er blevet beskrevet. Byrådet går nu i gang med at realisere visionen gennem nye indsatser i kommunens institutioner og nye tiltag fra byrådet, som skal være med til at sætte kommunen på Danmarkskortet.

Allerede i 2014 kan man pege på en række tiltag, som har markeret, at kommunen er i ét med naturen.
Tilbage i forsommeren blev Varde Kommune kåret som Årets cykelkommune, fordi der er taget en række initiativer for at fremme cyklisme – ikke mindst rundt i naturen.


Vadehavsområdet blev endvidere udpeget som UNESCO Verdensnaturarv – omverdenen har fået øje på områdets unikke natur.


Og i efteråret blev den første naturpark udpeget i Jylland, nemlig Naturpark Vesterhavet, som skal være med til at vise vejen til vores fine landskaber og naturområder med stor landskabelig skønhed, naturrigdom og kulturhistorisk værdi.


Men i Varde Kommune lever vi ikke bare i naturen, vi lever også i pagt med naturen – der skal også være plads til de mange stærke virksomheder, som vi har i kommunen. Det er derfor en glæde, at det er lykkedes for kommunen at blive kåret som årets højdespringer i Dansk Industris årlige måling af kommunernes erhvervsvenlighed.


En ihærdig indsats gennem flere år har dermed endelig båret frugt – men vi hviler ikke på laurbærrene – vi håber, at vi i 2015 yderligere kan udbygge den fornemme placering.


Varde Kommune ønsker en glædelig jul og et godt nytår


Med venlig hilsen

Erik Buhl 
Borgmester

Mogens Pedersen
Kommunaldirektør