Varde kommune solgt på Børsen

Varde kommune solgt på Børsen

11-11-2014, 04:40

Forfatter: News

Under overskriften fra Bunker til Big talte borgmester Erik Buhl og museumsdirektør Claus Kjeld Jensen tirsdag i Børsen i København.

Varde Kommunes museumssucces, Tirpitzprojektet ved Blåvand, var på dagsordenen, da Stagis holdt brandingkonference for 170 kommunalt ansatte fra hele landet i Børsens gamle sal i København.

Borgmester Erik Buhl (V) og museumsdirektør Claus Kjeld Jensen skulle underholde de mange tilhørere med historien om, hvordan Danmarks pt. mest spændende museumsbyggeri endte i Varde Kommune.

Samtidig skulle oplægget koble Tirpitzmuseet til Varde Kommunes brand og vision.

”Tirpitzmuseet er arkitektonisk fuldt integreret med den omgivende natur og derfor et symbol på vores nye vision, Varde Kommune – i et med naturen. Mange vil fremover forbinde Varde kommune med Tirpitz, og vi får derfor med Tirpitzmuseet en affyringsrampe, vi skal bruge til at fortælle den positive historie om en kommune, hvor ideer kan gennemføres. En kommune hvor der er noget at komme efter”, siger borgmester, Erik Buhl (V).

Museumsdirektør Claus Kjeld Jensen var også glad for muligheder for at fortælle om Tirpitzprojektet på den nationale scene i hovedstaden. 

”Det var en mulighed for at fortælle, hvordan vi skaber resultater i fællesskab i Varde Kommune. Tirpitzbunkerens forvandling til Museumscenter Blåvand er fortællingen om at gå efter en god ide og gennemføre den, og det var en god oplevelse at få lov at inspirere andre kommuner med vores succes”, siger Claus Kjeld Jensen, museumsdirektør.

På scenen i Børsen var også Lejres borgmester Mette Touborg (SF), Bornholms borgmester Winni Grosøll (S), økonomi- og indenrigsminister Morten Østergaard (R) samt en række internationale forskere indenfor marketing og branding.

 

Bliv ven med Nyt fra hele Varde Kommune - fra hede til hav på Facebook, og få vores tophistorier på din væg. Klik på linket https://www.facebook.com/pages/Nyt-fra-hele-Varde-Kommune-fra-hede-til-hav/432346533508430