Vigtig sejr til Nordenskov i volleyball

Vigtig sejr til Nordenskov i volleyball

09-10-2015, 12:41

Forfatter: Tistrupnews - RSS

Vigtig sejr til Nordenskov i volleyball

 

Volleyball herrerne i 2 division fra Nordenskov mødte søndag den 4/10 Skovbakken på udebane i Århus og kæmpede sig til en vigtig 3-2 sejr.

Nordenskov UIF mødte hel forventet et meget stærkt spillende hold i Skovbakken, som lagde godt ud ved at vinde de første to sæt med henholdsvis 25-22 og 25-21. Det lignede dermed en sejr til Skovbakken, men Nordenskov brugte modgangen og steppede op. Tredje sæt blev vundet af så stort som 25-13 af Nordenskov. Det var virkelig flot kommet tilbage i kampen.

Fjerde sæt blev meget lige med høj intensitet, men Nordenskov trak til sidst det længste strå og vandt sættet 28-26. Kampen skulle dermed afgøres i femte sæt, hvor Nordenskov viste stor klasse og vandt 15-11.

Assisterende træner Chris Van Vuuren udtaler, at en sådan sejr altid giver et boost til selvtilliden, især når man er nede med 2 sæt, men samtidig skal der fortsat arbejdes hård og fokuseret i træningen frem til næste hjemmekamp den 18 okt kl. 13.00 mod DHV Odense i Helle Hallen og landspokal kampen den 25 okt mod ligaholdet fra Hvidovre VK.

Nordenskov UIF ligger nu på første pladsen med 3 sejre i de første 3 kampe.  Vi har fået en rigtig flot sæsonstart. Stor ros til spillere og trænere fra volley formand Peder Foldager.