KS 23 Kunstnernes Sommerudstilling - 17. juni til 6. august

KS 23 Kunstnernes Sommerudstilling - 17. juni til 6. august

09-06-2023, 10:25

Forfatter: Tistrup Mediehus - Pia

   

Nyhed: censorerne viser egne værker.

 

Der var indsendt ekstraordinært mange værker til censurering på KS i år, og det var slående så mange gode værker, der var. Derfor bliver årets udstilling større, end den har været i flere år, og den bliver bedre. Vi er lykkelige og stolte over, at vi her i Tistrup kan vise en udstilling af den karat; KS er på niveau med lignende udstillinger som KP i Århus og Forårsudstillingen på Charlottenborg i København.  

Lørdag den 17. juni kl. 14 åbnes for 51. gang den årlige kunstudstilling, der gør Tistrup til stedet, hvor publikum kan se den nyeste samtidskunst – og måske blive udfordret i sin opfattelse af, hvad kunst er.

Kunstnernes Sommerudstilling er en af de få censurerede udstillinger i Danmark, der har formået at blive anerkendt og accepteret som pointgivende til BKF (Billedkunstnernes Forbund). 

Censorerne er anerkendte kunstnere, som vælges af tidligere deltagere på KS. Værkerne er i år vurderet af Jonas Pihl, Karen Gabel Madsen, Mette Riishøj, Peter Land og Ulla Gerd Christensen.

Som et helt nyt tiltag udstiller de fem censorer i JANUS i år sammen med KS. De har døbt deres udstilling FIND FEM FEJL. De fem censorer for KS 23 viser egne værker. Det er modigt af censorerne sådan at stille sig frem og udstille sig for kritik. For der er næppe tvivl om, at mange af de besøgende vil bruge censorernes værker til at holde dem til ansvar for, hvad der gør dem kvalificerede til at bedømme andres kunst. 

I løbet af udstillingsperioden er der forskellige arrangementer som Artists Talk og rundvisninger.

Åbningstider: tirsdag – søndag kl. 11-16, mandag lukket.